Halsterse

Tennis Vereniging

Welkom bij de tennislessen voor de Halsterse Tennisvereniging

Adres

  • Sportpark De Beek
  • De Beeklaan 39
  • 4661RK Halsteren

Telefoon

  • 06 – 55 833 724

E-mail

Website

Aandachtspunten

Belangrijk

Voor nieuwe leden is er een starterspakket. Hierin worden tennislessen aangeboden in combinatie met een (tijdelijk) lidmaatschap en een nieuw tennisracket (optioneel). Bekijk hier de mogelijkheden.

Voor alle andere deelnemers geldt dat u lid dient te zijn van de Halsterse Tennis Vereniging om deel te mogen nemen aan de lessen die op Tennispark De Beek worden gegeven.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Vakanties

Op de volgende data is er geen les:

  • Herfstvakantie 22 okt. t/m 30 okt.
  • Kerstvakantie 24 dec. 2022 tm 8 jan. 2023
  • Voorjaars/ carnavalsvakantie 18 tm26 feb. 2023.

Lesreglement

Als u inschrijft voor tennisles, gaat u akkoord met ons lesreglement en de privacyvoorwaarden.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven ziet u de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wilt u meer weten over een lestype, klik dan “gewoon” op de betreffende regel. Er verschijnt dan een overzicht met meer informatie en de mogelijkheid om direct in te schrijven.

Waarom moet ik het lesgeld per incasso betalen?

Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.

Staat het lesgeld vast of kan het nog wijzigen?

De lesgelden zijn gebaseerd op lessen van 60 minuten voor het aangegeven aantal cursisten en lessen. Als een groep niet vol komt, dan wordt de lestijd verminderd of het lesgeld verhoogd, uiteraard naar rato. In zulke gevallen nemen we altijd contact met u op. Als het aantal lessen niet gehaald kan worden, bijvoorbeeld door feestdagen, wordt het lesgeld naar rato verlaagd.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Uiteraard doen wij ons best hiervoor, maar alle volwassenen willen ’s avonds om 20.00 uur les en dat lukt helaas niet.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Uiteraard doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal tijdig in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.